Familjevänliga Mullsjö

Ett av södra Sveriges snösäkraste skidanläggningar med pister för alla.

Sju pister

Vi har backar för alla. Från lätta gröna till svarta för de som söker mer utmaning. För snowboardåkare samt de som vill hoppa har vi Big Jump. Rails boxar mm. I vår övningsbacke kan den som aldrig stått på skidor förut börja. Där finns även en pulkabacke.

Snösystemet

Vi har byggt ut vårt snösystem. Med detta är vi ett av sydsveriges snösäkraste skidanläggningar. Vår säsong varar i regel mellan jul till slutet av mars.

Fem liftar

Hög liftkapacitet tar dig snabbt upp till toppen igen. Barnbacken har två liftar där även de minsta kan ta sig upp lätt.

Restaurang, kiosk och värmestuga

I restaurangen serverar vi både fika och varm mat. Kiosken som ligger vid barnbacken erbjuder kaffe, korv mm. Bredvid kiosken finns även grillplatser för de som vill ta med sig eget och grilla. Vi har även värmestuga där man kan värma medhavd mat.

Skidshop

I skidshopen kan ni hyra skid- och snowboardutrustningar. Det är även här man bokar skidskola samt finner tillbehör som handskar, mössor, hjälmar mm.

Boende

På anläggningen precis vid barnbacken har vi nya moderna husvagnar. I närheten och i Mullsjö finns stugor, hotell, gruppboende mm.

Öppettider: (ordinarie)

Måndagar  9-16

Tisdagar     9-16

Onsdagar   9-16 och 16.30-20.00

Torsdagar  9-16

Fredagar    9-16 och 16.30-20.00

Lördagar    9-16

Söndagar   9-16

Turistinformation
Om ni vill veta lite mer om Mullsjö med omgivningar så finns det en hel del information på Kommunens sidor. Bland annat finner ni information om restauranger, cafeer, bibliotek, banker med mera. För att se en karta av Mullsjö kommun följ denna länk.

Mullsjö Turistinformation
Infocenter Järnvägsgatan 27
565 32 Mullsjö

Öppettider:

  • Mån-Tors 08.00 – 16.30<>Fre 08.00 – 16.00

Endast 28 km bort ligger Jönköping som erbjuder shopping, kultur m.m.